Projecten

Projecten

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2014/02/reparatieapp.png

ReparatieApp, maakt comfortabel huren mogelijk.

Een robuuste ReparatieApp, volledig toegepast op het Android platform, waarin design een grote rol speelt in het vergroten van het gebruiksgemak.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2014/02/rechtweb.png

Web Recht, de zelflerende oplossing voor vragen over internetrecht.

 Web Recht in ontworpen in opdracht van Rechtswinkel De Clinic. Met Web Recht  vinden internetgebruikers op een slimme manier meer informatie over juridische vraagstukken waar ze niet uitkomen op het gebied van internet en media-wetgeving. Web Recht is zelflerend en kan niet alleen het juiste antwoord bepalen, maar ook de juiste vraag.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2014/02/Uitvoerdersapp.jpg

Uitvoerdersapp maakt de cirkel rond met Verbeterdebuurt

De Uitvoerdersapp heeft uitvoerders geïnspireerd, gezorgd voor minder administratie en efficientere werkprocessen. Daarnaast zorgt de app voor duidelijke communicatie tussen melder en oplosser!

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2014/01/GVBtrams.jpg

Infra Meldpunt GVB, waar iedereen kan meepraten.

Het GVB infra-meldpunt wordt bedrijfsbreed uitgerold bij het GVB. Het creeërt bewustzijn en geeft iedereen in de organisatie de mogelijkheid om makkelijk infrastructurele knelpunten in het vervoersproces te ontdekken. Het Infra-meldpunt is transparant en inzichtelijk en ​stimuleert gebruikers mee​ te ​denken en te werken aan een excellente dienstverlening aan haar reizigers.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2014/01/Westerdok2.jpg

Onze VvE: meer dan alleen verzekeren.

Het Onze VvE platform zorgt ervoor dat  VvE-leden de interactie met elkaar kunnen aangaan en gehoord worden. Speerpunten in het design zijn het verhogen van de cohesie binnen de VvE en het creeëren van meerwaarde van Centraal Beheer voor haar klanten.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2013/11/fietsersbond1.jpg

Het Fietsers-Meldpunt. Meer aandacht voor fietsproblematiek, in binnen- én buitenland

De Fietsersbond heeft via haar Verbeterdebuurt-geinspireerde platform al duizenden meldingen ontvangen. Dit heeft geleidt tot een meer betrokken vrijwilligersbestand en meer aandacht van overheden voor fietsbeleid.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2013/11/Verbeterdebuurt.jpg

Verbeterdebuurt is dé participatiesamenleving

Verbeterdebuurt is over de jaren uitgegroeid tot een veel gebruikt platform (300+ aangesloten gemeenten en tienduizenden meldingen) dat zorgt dat jij je meldingen en slimme ideeën eenvoudig kan delen met je gemeente en je leefomgeving. Daarnaast geeft Verbeterdebuurt je de kans meer te doen met je melding en écht te participeren.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2013/11/socialstrategytalk13.png

Social Strategy Talk: Nadenken over Social Media in 2008

Social Strategy Talk  was een online platform over Social Media in haar prille beginfase (2008). De basis van SST was een serie offline events met internationale sprekers, georganiseerd voor professionals, fans en geinteresseerden. Centraal stond het uitwisselen en opdoen van het kennis over social media gebruik en haar mogelijkheden.

http://www.creativecrowds.com/wp-content/uploads/2013/11/DeltaLloyd.png

Delta LLoyd Challenge, de zoektocht naar jouw toegevoegde waarde

De Delta Lloyd propositie-challenge verzamelde via een platform honderden suggesties voor verbeteringen aan haar propositie en zette duizenden tussenpersonen aan het denken over hun toegevoegde waarde aan de producten die zij verkochten.