Nieuws

Nieuws

Schaalbaar ontwerpen

Responsive design is al een tijdje een trend; met de komst van meerdere mobiele apparaten is het steeds gebruikelijker om websites zo te ontwerpen dat ze hun lay-out aanpassen aan het apparaat waarop ze getoond worden. Vroeger was het gebruikelijker dat een website mobiele browsers verwees naar een aparte mobiele versie of zelfs een app, het is om uiteenlopende redenen uiteindelijk handiger om de website zelf te laten vertellen hoe deze zich gedraagt op verschillende schermen.

The Lobby, provocatief crowdfunden

Onlangs kwam ik dit fantastische idee tegen van Nick Meehan, een student aan de Design Academy in Eindhoven. Het heet The Lobby en is een controversiele nieuwe manier om crowdfunding te gebruiken.

OpenStreetMap en de crowd

Drie weken geleden publiceerde Serge Wroclawski (ex-hacker, Free Culture Advocate) een blogpost getiteld: Why the World needs OpenStreetMap, onder andere overgenomen door The Guardian (UK).

Nieuw locatie, nieuwe inspiratie

Bovenstaande posters zijn gemaakt door onze stagair Joris, die onlangs zijn studie tot art-director heeft afgerond. Wij vroegen Joris om een duidelijk visueel beeld te creeëren bij waar wij voor staan bij CreativeCrowds.